ЈАВНИ ПОЗИВ за прикупљање понуда за извођење студијског путовања садашњих ученика I разреда за Грчку, октобар 2023.

САВЕТ РОДИТЕЉА Гимназије у Чачку

расписује ЈАВНИ ПОЗИВ

     за прикупљање понуда за извођење студијског путовања садашњих ученика I разреда

Општи услови јавног позива:

Студијско путовање се изводи у октобру 2023. године.

Агенција треба да омогући плаћање у 10 рата у динарској противвредности почев од марта 2023. године. Плаћање се врши директно на рачун изабране агенције, на начин да се пре путовања уплаћује седам рата до 30.9.2023. године, аостатак до јануара 2024. чековима грађана или на начин како се родитељи опрeделе приликом потписивања уговора са агенцијом.

У цену аранжмана урачунати:

-          Превоз комфорним туристичким аутобусима;

-          Смештај у хотелима са најмање 3 звездице на бази ПП (доручак – вечера);

-          Све улазнице за посете локалитетима који су предвиђени у програму;

-          Међународно здравствено осигурање;

-          Све друмарине и таксе за превоз у земљи и иностранству;

-          Због подела на групе, два гратиса за лекаре и надокнада за њих;

-          Услуге стручног водича за сваки аутобус;

-          Организована посета и програм на бази услуге пића и воћа без вечере у ресторани на Плаки у Атини, или неком сличном у договору са школом.

Очекивано бројно стање је максимално 240 ученика;

Приликом распореда ученика у аутобусе, одељења се не смеју делити.Ручак на путу од Делфа до Олимпије,ручак на путу од Олимпије до Атине, ручак на путу од Атине до Солуна, ручак на путу од Атине ка Суниону.

Агенција мора обезбедити један гратис по одељењу.

Избор извођача студијског путовања извршиће родитељи свих ученика садашњег првог разреда непосредним гласањем.

Маршрута путовања:

Грчка 6 ноћења (три ноћења у Атини,једно ноћење у Олимпији,једно ноћење у Делфима и једно ноћење у Солуну у граду( не у околини)

Посете:Метеори, Атина, рт Сунион, Коринт, Епидаурус, Микена, Олимпија,

Делфи и Солун.

Конкурс остаје отворен 10 дана од дана објављивања.Све додатне информације могу се добити на телефон 032/320-546 032/322-397 или лично на адреси Жупана Страцимира бр.1, 32000 Чачак.

Понуде које буду излазиле из оквира који се тражи по броју ноћења и местима посета неће бити разматране.Сви понуђачи треба да доставе списак средњих школа у Србији чије су ђачке екскурзије извели у иностранству, у последњих пет годинa и осталу документацију према Правилнику о извођењу екскурзија.

Агенција која буде изабрана потписаће уговор о посредовању са школом и са сваким родитељем чије дете иде на студијско путовање уговор о начину и роковима плаћања. Надокнада за наставнике се уплаћује на рачун школеи то уплаћују родитељи ученика који иду на студијско путовање.

Комплетна конкурсна документација (овај јавни позив, упутство за састављање понуде и модел уговора између школе и агенције може се преузети на сајту школе: gimnazija-cacak.edu.rs или на e-mail: gimnazijasekretar@sbb.rs.

Претрага