ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И НАСТАВНИКЕ ШКОЛЕ, 27.8.2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ И НАСТАВНИКЕ ШКОЛЕ

 

         Настава у школској 2021/2022. години почиње у среду, 1. септембра и то тако да непарна смена долази у преподневну смену од 730, а парна смена у поподневну од 1330.

Промена смена биће у понедељак, 13. септембра и смене се мењају на две седмице. На наставу долазе сви ученици у учионице чији је распоред посебно дат на сајту школе и први час, сви имају час одељењске старешине. После тога, часови ће бити по распореду који је објављен на сајту школе. Пошто се настава и даље одвија у ванредним околностима ученици су у обавези да носе маску од уласка у школску зграду (на ђачком улазу из Мутапове улице) до доласка до своје клупе, као и приликом било којег кретања у учионици и ван учионице у простору школске зграде. Ученицима се препоручује да за време одмора користе велико и мало двориште школе. О осталим мерама за ублажавање ризика од преноса вируса SARS-COV-2, ученике ће обавестити одељењске старешине.

         Традиционална „берза књига“ на којој ученици могу набавити књиге, од ученика старијих разреда, биће у у понедељак, 6. септембра у малом дворишту школе од 1200 до 1400.

         Свим ученицима и радницима школе желим здраву и успешну наредну школску годину.

 

У Чачку, 27. августа 2021. године                                               

Директор Гимназије у Чачку

                                                                                              ______________________

                                                                                              Иван Ружичић,проф.

Претрага