ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРОФЕСОРЕ И УЧЕНИКЕ ШКОЛЕ, 17.6.2021.

 

          Настава у школској 2020/2021. години за ученике I, II и III разреда се завршава у уторак, 22. јуна и истог дана ће бити одржана одељењска већа по распореду који је најављен.

          У среду, 23. јуна 2021. године биће уручене ђачке књижице, односно извод из електронског дневника, ученицима који понављају разред или се упућују на поправне испите у августовском року.

          Од среде 23.јуна па до петка 25. јуна биће одржавани разредни испити по одлуци одељењских већа. Распоред и дан одржавања испита биће одређен одмах на одељењским већима, а о томе ученике обавештавају одељењске старешине.

          Подела сведочанстава ученицима I, II и III разреда и упис у наредни разред биће у понедељак, 28. јуна и то у 1000 за парну смену и у 1100 за непарну смену. Пријаве и обрасце уплатница за родитељски динар одељењске старешине ће добити од секретара школе. Одељењске старешине извештај о уплати родитељског динара предају директору школе до 31. августа, а уплатнице предају благајнику школе.

          Свим ученицима и радницима школе желим пријатан одмор с надом да ћемо у новој школској години имати нормалан и уобичајен начин рада.

         

У Чачку, 17. јуна 2021. године                                          

Директор школе,

                                                                                                ______________________

                                                                                                Иван Ружичић,проф.

Претрага