Обавештење за наставнике и ученике школе о начину рада од понедељка 29. марта 2021.

 

Обавештење за наставнике и ученике школе о начину рада

од понедељка 29. марта 2021.

 

 

            Од понедељка, 29. марта 2021. године, школа и даље ради на даљину, с тим што се мењају смене, тако да непарна смена има наставу у преподневној смени, а парна у поподневној.

            Пошто је дозвољено, дописом Министра просвете који смо добили у четвртак 25. марта, да ученици и наставници могу организовано и у мањим групама долазити у школу ради проверавања знања, усменим или писаним путем, план за то ће бити објављен на сајту школе у понедељак, 29. марта до 1400, а реализација креће од уторка, 30. марта. Овај план ће важити све док траје настава на даљину.

            Долазак ученика у школу, у мањим групама, ради проверавања знања, биће у контра смени, а у договору са наставницима ученици ће знати да ли имају редован час тог предмета на даљину у тој седмици, из кога те седмице имају проверавање у школи, или ће имати само тај час провере у школи.

            Подсећам све ученике и професоре да је у школском простору обавезно ношење заштитне маске, држање одстојања и придржавање епидемиолошких мера. Ученици улазе у школу искључиво на ђачки улаз, а излазе из школе на главни улаз.

            У Чачку, 26. март 2021.                                    

Директор школе

                                                                                      Иван Ружичић, професор

Претрага